VIP Tours

Call centar:   018 259 063
Tel/fax :   018 257-825
Tel/fax:    011 243-00-63
Tel/fax :   032 311- 301
Pon - Pet: 09:00-20h,  Sub: 10-14:30h

O Nama

Share
Dobro došli na zvaničnu web prezentaciju turističke agencije „VIP Tours“.

      Turistička agencija „Vip Tours“ je od svog osnivanja, na ispunjenju zadovoljstva naših klijenata angažovala menadžment sa desetogodišnjim iskustvom u turizmu.
      U svom dosadašnjem radu, pored ostalih aktivnosti, specijalizovali smo se za grupna turistička putovanja u zemlji i Evropi, po kojima smo poznati i van granica naše zemlje.
Veliki broj respektovanih i pouzdanih partnera širom Evrope pružaju nama i našim putnicima sigurnost i kvalitet realizacije putovanja.
      Takođe imamo velik broj stručno osposobljenih kvalifikovanih, profesionalnih i iskusnih turističkih vodiča. Agencija je članica YUTA-a i poseduje Licencu Ministarstva turizma, trgovine i usluga broj OTP 294/2020 od 05.02.2020.
      Od svog osnivanja poseduje sopstveni vozni park, visoke tursitičke klase sa svim dozvolama za međunarodni prevoz i kvalifikovane vozače za turističke ture, kojim obavljamo vanlinijski prevoz za sopstvene potrebe, kao i za potrebe drugih u zemlji i inostranstvu.
      U svom portfoliu imamo i ralizaciju letovanja, zimovanja, izleta, sajmova, radničkih sportskih igara, studentskih jada, školskih i studentskih ekskurzija, šoping tura, organizacija događaja, event, seminara, predavanja,...
      U svom radu stvorili smo dobre poslovne odnose sa velikim brojem fakulteta i univerziteta, osnovnih i srednjih škola, sindikatima i privrednim društvima širom Srbije.
      Stručna, tehnička osposobljenost, i ljubaznost osoblja naše agencije može se videti u Beogradu, Nišu i Kruševcu, gde imamo svoje poslovnice.
      Odlučite se za kvalitetnu turističku uslugu, za dobro raspoloženje, za sigurno i udobno putovanje, a mi ćemo opravdati Vaše poverenje.

Vip Tours team.