VIP Tours

Call centar: 060 222 33 65
Tel/fax: 018 259 063
Tel/fax: 011 243-00-63
Tel/fax: 037 444 455
Pon - Pet: 09:00-20h, Sub: 10-14:30h

AZURNA OBALA - KAN,NICA,MONTE CARLO,SAN REMO

Share
591063d60aad077bf009bf5c3fc42ee9.jpg

PROGRAM PUTOVANJA:
1. dan 08.03.Polazak u popodnevnim časovima. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Italiji  sa usputnim zadržavanjima radi graničnih formalnosti.
2. dan 09.03. ĐENOVA- SAN REMO– Dolazak u Đenovu u popodnevnim časovima.Obilazak Đenove: Trg Ferari, Opera, Duždeva palata, Katedrala Sv. Lorenca, stari svetionik La Lanterna (najstariji svetionik na svetu, koji još uvek radi), kuća Kristofera Kolumba… Nakon obilaska slobodno vreme.Nastavak putovanja do San Rema. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Noćenje.
3. dan 10.03. SAN REMO-MONAKO- MONTE KARLO – KAN – Doručak. Slobodano vreme ili mogućnost fakultativnog izleta do Kneževine Monako. Nakon dolaska obilazak Monaka Knežev dvor, Okeanografski muzej, a onda stazom Formule 1 odlazak do Monte Karla. Obilazak trga Kazina sa čuvenom Kockarnicom “Monte Carlo“. Nakon obilaska Monte Karla nastavljamo prema Kanu, obilazak Filmske palate, Kroazetea, luke, Srpske ulice. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u hotel. Noćenje.
4. dan 11.03  SAN REMO-NICA- Doručak.Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog odlaska do Nice, jednog od najpoznatijih letovališta Azurne obale. Usputan obilazak poznate fabrike parfema Galimard u mestu Eze. Slobodno vreme  za individualne aktivnosti. Polazak za Srbiju u poslepodnevim časovima. Noćna vožnja kroz Italiju, Sloveniju i Hrvatsku uz usputna zadržavanja radi odmora i graničnih formalnosti.
5. dan 12.03  Dolazak  u Niš oko podneva.

CENA ARANŽMANA: 129PO OSOBI
Za uplate do 31.01.2017 cena je 99€ po osobi
Za uplate do 15.02.2017 cena je 109€ po osobi

MOGUĆNOST PLAĆANJA PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE,
8 RATA PO 2000din, POČEVŠI OD DECEMBRA 2016

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

  • prevoz autobusom  na relaciji prema programu putovanja,
  • smeštaj u hotelu Belvedere 3* u San Remu na bazi 2 noćenja sa doručkom
  • razgledanja po programu putovanja,
  • usluge turističkog vodiča – pratioca,
  • troškove organizacije.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

  • troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja
  • ulaznice i fakultativne izlete
  • individualne troškove.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Pro Credit banke na dan uplate.
- 30% prlikom rezervacije, ostatak 10 dana pre polaska.
- 30% prilikom rezervacije , ostatak na tri rate bez kamate, čekovima ili administrativnom zabranom.
 
Redosled sedenja u autobusu se pravi prema datumu prijave, izbor sedišta u autobusu se doplaćuje 20€ po osobi.
CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI: 
*Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 30 putnika – a u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.

  • Obilazak Monaka-Monte Karla–Kana –30€ odrasli/20 deca (2-10god)
  • Obilazak Nice i fabrike parfema Galimard – 30€ odrasli/ 20 deca ( 2-10 god)

 
Napomena:za putovanje u EU je neophodno posedovati nove biometrijske pasoše. U slučaju da se popuni rezervisani kapacitet soba u hotelu , agencija zadržava pravo da obezbedi dodatne kapacitete u hotelu iste kategorizacije u istom delu grada.
VAŽNO: Preporucuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU  (potrebna novcana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slucaju da pogranicne vlasti onemoguce putniku ulaz na teritoriju
Organizator zadržava pravo da putem AKCIJA i LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.
Neophodan broj putnika za realizaciju aranžmana je 50. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo otkaza preuzima pravo na spajanje grupe sa drugom agencijom i o tome će obavestiti putnike najmanje 5 dana pre početka aranžmana.
Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora  putovanja,  turističke agencije MM TOURS, licenca OTP 585/2010

SVE INFORMACIJE MOŽETE DOBITI NA KONTAKT TELEFON 018/257-825
 

Program u PDF formatu možete preuzeti OVDE. 

Lep provod i udobno putovanje želi Vam “VIP TOURS & service“ d.o.o.
 

Naslovna Slajd AZURNA OBALA - KAN,NICA,MONTE CARLO,SAN REMO